fileerror is No permission Alligaattori Kustannus – Verikivi

Hinta: 26,50 €

ISBN: 978-952-7011-07-2

Koko: A5

Sivumäärä: 376

Sidosasu: sidottu

Kirjastoluokka: N84.2 fantasia, 84.2 fantasia

Suomentaja: Jussi Hirvi

Ilmestymisaika: 10/2014

Status: loppuunmyyty

Gillian Philip

Verikivi

Mistä löytyy ennustusten Verikivi, ja onko ennustuksissa tolkkua?

Seth ja Conal MacGregor jatkavat Verikiven etsintää ihmisten maailmasta, mutta koti-ikävä ajaa heidät keijumaailmaan ja keskelle taisteluita.

Sillä aikaa ihmisten maailmassa varasteleva ihmispoika Jed ja keijutyttö Finn kohtaavat, eikä mikään enää ole kuin ennen. Jedin pikkuveli nousee mielenkiinnon keskipisteeksi, ja Jedillä on täysi työ tämän suojelemisessa.

Kahden maailman kohtaaminen synnyttää sotaa ja kuolemaa – erityisesti kun aivan lähipiiristä löytyy petturi.

Avainsanat: fantasia, Skotlanti

”Gillian Philipin Kapinaenkelit-sarjan aloittanut Tulimieli osoittautui ehdottomasti yhdeksi lukukesäni positiivisista yllättäjistä. Onneksi seuraavan osan suomennosta ei tarvinnut odottaa kauaa.”

— Villis, Villasukka kirjahyllyssä (30.12.2014)

Gillian Philip

Gillian Philip on syntynyt 1964 Skotlannin Glasgowissa. Hän on työskennellyt musiikkikaupassa, viiniyrityksen myyntiedustajana, radiojuontajana, teatterin vahtimestarina, baarimikkona, hotellin vastaanottovirkailijana, konekirjoittajana ja poliitikon avustajana.

Hän asui 12 vuotta Barbados-saarella, ja rantaelämän pitkästyttävyyttä välttääkseen hän alkoi kirjoittaa vakavissaan. Iltaisin hän työskenteli bändin laulajana paikallisessa irkkubaarissa. Ohjelmistossa oli kelttiläistä folkrockia, reggaeta ja calypsoa.

Gillian Philipin nuortenkirjoihin kuuluu neliosainen Kapinaenkelit-sarja, jonka ensimmäinen osa on Tulimieli (Firebrand, 2010). Sarjan päätösosa ilmestyy englanniksi vuonna 2014. Erin Hunter -ryhmäsalanimellä hän on ollut mukana kirjoittamassa Soturikissat-sarjaa. Erin Hunter -tuotannosta Philip on kuitenkin keskittynyt lähinnä koirista kertovaan Survivors-sarjaan.

Philip on ollut ehdokkaana maineikkaiden palkintojen saajaksi – näistä tunnetuin on ehkä Carnegie Medal.

Nykyään Philip elää kauniissa laaksossa Dallasin kaupungin lähellä (Skotlannissa, ei Yhdysvalloissa) seuranaan mies, kaksoset ja vaihteleva eläinseurakunta &ndash tätä kirjoitettaessa siihen kuuluu Cluny-labbis, Milo-perhoskoira, Otto-puoliperhoskoira, arvaamattomat kissat The Ghost ja The Darkness, kanat Mapp, Lucia ja Honey Boo Boo sekä koko joukko hermoherkkiä kaloja.