fileerror is No permission Alligaattori Kustannus – Kehon mikrobit

Hinta: 26,50 €

ISBN: 978-952-7011-09-6

Koko: A5

Sivumäärä: 317

Sidosasu: nidottu

Kirjastoluokka: 59.13

Suomentaja: Antti Immonen

Status: vanha

Alanna Collen

Kehon mikrobit

Avain terveyteen ja hyvinvointiin

Parhaat ystäväsi ovat sisälläsi

Miksi niin monet ovat ylipainoisia? Miksi melkein joka toinen lapsi on nykyään allerginen? Miksi masennuksesta on tullut kansantauti? Miksi autismi on lisääntynyt?

Kehon mikrobit -kirjassa kerrotaan, kuinka kehon mikrobiston epätasapaino voi häiritä aineenvaihduntaa, immuunijärjestelmää ja mielen tasapainoa. Antibiootit, keisarinleikkaukset ja vauvojen ruokkiminen pullomaidolla voivat vahingoittaa mikrobistoa, ja hyvän ruokavalion avulla tasapainoa voidaan taas parantaa. Aiheesta on muutamassa vuodessa saatu valtavasti uutta, käänteentekevää tietoa.

Ulosteensiirto on uusi ja kohuttu hoitomuoto, jolla voidaan vaikuttaa mitä erilaisimpiin sairauksiin ylipainosta mielialahäiriöihin.  

Kirja herättää ottamaan vastuuta parhaista ystävistämme – kehon mikrobeista.

Jännittävä ja uusia uria aukova… Lue tämä, niin opit rakastamaan omia mikrobejasi.
(Newsweek)

Avainsanat: terveys

Alanna Collen

Alanna Collen on brittiläinen tiedekirjoittaja, jolla on tutkinnot biologiassa ja evoluutiobiologiassa. Hän on tutkinut eläimiä maailman eri kolkilla – erityisesti lepakoiden kaikuluotausta. Vastoin tahtoaan hän on tullut keräilleeksi trooppisia sairauksia.

Tutkijantyönsä ohella Alanna on kirjoittanut aikakauslehtijuttuja ja esiintynyt radiossa ja televisiossa, muun muassa BBC:n luonto-ohjelmissa. Hän asuu perheineen Bedfordshiressä.